Werkwijze

Volledige behandeling Afhankelijk van de vachtsoort en je wensen wordt de vacht volledig in model geknipt, geeffileerd, geplukt, geschoren of ontwold.

Een volledige behandeling bestaat altijd uit:
  • de behandeling van de hond bv. Ontklitten, knippen, effileren, plukken, scheren of ontwollen 
  • controle/reiniging en/of uitplukken van de oren 
  • nagels knippen 
  • schoonmaken van de oogjes en het gebied rondom 
  • wassen en föhnen 
  • evt. Als het nodig is het legen van de anaalklieren 


Bij het wassen wordt gebruik gemaakt van een zeer goede shampoo en conditioner die passen bij de vacht van je hond. De vacht word hierdoor niet alleen verzorgd maar ook heerlijk verwend!

Ook kunt u in de trimsalon terecht voor een kleine trimbeurt zoals alleen even uw hond te wassen of om alleen even de nagels te laten knippen, of het legen van de anaalklieren.

Welke behandeling je ook kiest, het welzijn van je hond staat natuurlijk altijd voorop.


Een Pup. Gefeliciteerd!
U bent de trotse bezitter van een pup. Er komt nu veel op u af. Alles is nieuw en u moet met van alles rekening houden, ook met de vachtverzorging van uw pup. Natuurlijk is het dagelijks onderhoud van de vacht een taak van de “baas”. Hier kan u niet vroeg genoeg mee beginnen. Graag wil ik u hierbij op weg helpen. Laat daarom uw pup zo vroeg mogelijk kennis maken met de trimsalon.

 

Puppy kennismaking arrangement: gratis voor pups van 12 tot 22 weken. Uw pup mag lekker rondsnuffelen in de trimsalon. Uw pup wordt op tafel gezet, pootjes worden opgetild, we gaan oortjes nakijken, tandjes kijken, eventueel nageltjes knippen. U krijgt tekst en uitleg over de vachtverzorging van uw hond. Welke borstel en/of kam te gebruiken en op welke manier.

De eerste ervaring in de trimsalon dient wel een prettige ervaring te zijn. Bel voor een afspraak zodat ik ruim tijd vrij kan maken voor u en uw pup. Deze vroege kennismaking zorgt voor minder stress bij een volgende trimbehandeling en dat is voor u, voor uw hond en voor mij veel plezieriger.

Vanaf de tijd dat uw hond volledig ingeënt is, is een puppytrim al mogelijk.

Graag hoop ik u, samen met uw pup, spoedig in de trimsalon te mogen begroeten.


Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.